Regler och Villkor

Betalning

Betalning kan göras via: KLARNA,  PayPal, elektronisk banköverföring eller med kreditkort.

 

Leverans

Leverans av era beställningar görs med Eesti Post, DPD, Itella Logistic, SmartPOST eller Cargobus. Vänligen kontakta oss., om inga av ovanstående bolag är lämpliga. Det är möjligt att få varor levererade av andra transportföretag efter individuell överenskommelse med kunden.

 

Retur

Om ni inte är helt nöjd med er beställning, kan ni kontakta oss för antingen ett byte eller en retur mot återbetalning. Anspråk skall göras inom 14 dagar efter leveransdag.  Ni ombeds vänligen ange orsak till anspråk för retur av varor.

 

Sekretess Policy

 

SEGOHOMEFITNESS är förpliktigad att skydda er integritet. De konfidentiella uppgifter ni lämnar är skyddade med SSL-kryptering. Samtliga kunduppgifter vi samlar in är skyddade mot obehörig åtkomst och säljs, handlas eller uthyrs aldrig för kommersiella ändamål till andra organisationer.

 

Alla våra produkter omfattas av 2 års garanti. Garantin gäller inte i följande fall: Mekaniska skador eller brister orsakade av felaktig användning el bristfälligt underhåll av en produkt, samt vid för hög viktbelastning.

 

Återförsäljare

Om ert företags kärnkompetens utgörs av distribution av sportaktiviteter och träningsprodukter och ni är intresserad av att förvärva vårt sortiment med högkvalitativa produkter, kan ni fråga efter återförsäljarpriser.