VÄGGMONTERAD PULL UP/ PRESS UP GYMSTÅNG


 

290.00 

På lager
+

Beskrivning

Gymstången är den ultimata pull up och press up stången designad för den seriösa kroppsbyggaren eller atleten. Gymstången “Kombi” ger dig flera olika greppmöjligheter vid pull ups (brett grepp, motsatt grepp, tätt grepp och hammargrepp), som jobbar med dina sammansatta muskler för snabba, maximala resultat. Bygg upp din rygg, bröstkorg, axlar, lats, biceps, triceps och underarmar genom att använda motståndet från din egen kroppsvikt. Uppnå sexpacket på magen genom att göra en mängd olika hängande chrunches som effektivt punktmarkerar olika områden på buken, inklusive de nedre coremusklerna!

Den har två positioner för upphängning, är lätt att sätta ihop och börja använda. Gymstången “Kombi“ för tung träning är professionellt tillverkad av högklassigt stål, pulverbelagd för glidfri yta och bekväma handtag i neopren. Ramverk: Svetsad för bättre styrka eller hopfällbar (lämpligt vid transport) Inkluderat: Fästen för upphängning, samt upphängning.  Mått: Bredd: 98cm; Djup: 46cm; Rördiameter: 2,8 cm; Vikt: ca 4,6 Kg. Visktkapacitet: upp till 150 Kg. Montera på fast/ tjock vägg eller träbalkar för säkerhet och maximal prestanda. (Rekommenderas inte för upphängning på tunna väggar).

Levereras inom 2-3 dagar.  

 

Recensioner

Fantastiskt bra. Jag köpte från början en stång från amazon för en fjärdedel av priset. Den hade också fått väldigt positiva omdömen och såg bra ut, men den bokstavligen böjde sig efter två månader (jag väger bara 95 kg och jag gör bara vanliga pull-ups så det var ingen orimlig belastning på stången, materialet var helt enkelt för svagt). Den hade en tjusig förpackning men riktigt dålig kvalitet. Stången från SEGO däremot kom i en blygsam låda, men produkten är top notch. Själva metallen känns som riktig kvalitet och jag tvivlar på att den kommer att böja sig. Stången är enkel och snygg att titta på. Sist men inte minst så har den konstruerats av någon med god kännedom om grundläggande fysik och som har tagit med vridmoment och tillämpning av kraft i beräkningen. Vinklarna är precis rätt och som sagt så sitter den på plats utan belastning, men när du väl hänger från den och belastar den nedåt så känns den som en del av själva väggen, den känns väldigt stadig. Och det krävdes INGEN montering!