VÄGGMONTERAD PULL UP/ CHIN UP STÅNG


 

1008 DKK

På lager
+

Beskrivning

Det perfekta valet för många hemgym, skolor, garage, kommersiella gym och fitnessanläggningar. Den väggmonterade Chinup stången ger ett val av flera olika handgrepp (brett grepp, motsatt grepp, tätt grepp och hammargrepp) och jobbar med dina sammansatta muskler för snabba och ultimata resultat! Bygg upp din rygg, bröstkorg, axlar, lats, biceps, triceps och underarmar genom att använda motståndet ifrån din egen kroppsvikt. Uppnå sexpacket på magen med en variation av olika hängande chrunches och med hjälp av remmar som effektivt punktmarkerar olika områden på buken, inklusive den nedre delen! Kan hängas upp på valfri höjd på väggen.

115 cm bred, stark metallkonstruktion Ø 2,5x0,2 cm. Tillverkad av stål målad med vit pulverfärg. Extravadderade skumhandtag. Ramen: Svetsad för bättre styrka eller hopfällbar (lämpligt vid transport). Viktkapacitet: 150 Kg Levereras inom 2-3 dagar. 

Recensioner

Det här är förmodligen en av de bästa pull up-stängerna du kan få tag på. Det är en bit järn och väldigt, väldigt robust. Som referens till stångens hållbarhet så väger jag ca 120 kg och jag skulle inte ens vara nära att böja den även om jag gungade i den.