PULL UP STÅNG + PRESS UP RIBBSTOL


 

200.00 

På lager
+

Beskrivning

En bra lösning för rum med gipsskivor på väggar. Ribbstol är fastsatt i tak och golv (de skall vara av hårt material) . Ramen kan installeras på ribbstolen antingen som pull up stång eller som press up gymstång i vilken höjd som helst. Passar för både vuxna och barn. 

Den har två positioner för upphängning, är lätt att sätta ihop och börja använda. Gymstången “Kombi“ för tung träning är professionellt tillverkad av högklassigt stål, pulverbelagd för glidfri yta och bekväma handtag i neopren. Ramverk: svetsad för bättre styrka eller hopfällbar (lämpligt vid transport)

Inkluderat: fästen för upphängning, samt upphängning. Ribbstolen ingår inte i satsen!

Mått: Bredd: 110cm; Djup: 50cm; Rördiameter: 2,5 cm.

Visktkapacitet: upp till 130 Kg.

Levereras inom 3-7 dagar.

Recensioner

Min 9-ariga son har onskat sig en pull up-stang ett tag. Jag ville inte borra hal i vaggarna eller satta en stang i en dorroppning. Tidigare har vi kopt en stege fran Sego och nu bestamde jag mig for att montera stangen pa den. Stangen ar hallbar och kommer fardigmonterad. Den ar latt att satta upp och ta ner. Jag har testat stangen sjalv och ar imponerad av designen, kvaliteten och sakerheten hos den. Min son ar också glad!!!