Terms & Conditions

Betaling

Det er muligt at betale på følgende måder: Pay Pal, elektronisk bankoverførsel eller kreditkort.

 

Levering

Bestillinger sendes med Eesti Post, DPD, Itella Logistic, SmartPOST eller Cargobus. Du bedes kontakt os, hvis ingen af de ovennævnte er velegnede. Levering af varer er mulig med andre transportselskaber efter individuelt aftale med kunden.

 

Retur

Hvis du ikke er helt tilfreds med dine varer kan du kontakte os, for enten en udveksling eller en tilbagebetaling, inden for 14 dage fra leveringsdagen. Vi beder dig om at specificere årsagen til anmodningen om at returnere varer.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger

 

SEGOHOMEFITNESS er forpligtiget til at beskytte kundens privatliv. De fortrolige data, du sender er beskyttet ved hjælp af SSL-kryptering. Alle data vi indsamler om kunden, er beskyttet mod uautoriseret adgang og bliver aldrig solgt, handlet eller lejet til kommercielle formål til andre organisationer.

 

Alle vores produkter dækkes af en 2 års garanti. Garantien gælder ikke i følgende tilfælde: Mekaniske skader eller defekter der skyldes forkert brug eller utilstrækkelig vedligeholdelse af et produkt eller ved for høj vægtbelastning.

 

Forhandler

Hvis jeres virksomheds kernekompetence er distribution af ​​idrætsaktiviteter og fitnessprodukter og du ønsker at erhverve vores sortiment af produkter af høj kvalitet, bedes i spørge om engrospriser.