Terms & Conditions

 

Maksaminen

Voitte maksaa seuraavilla maksutavoilla: KLARNA,  Pay Pal, pankin kautta pankkisiirrolla tai luottokorteilla.

 

Toimitus

Saatte toimituksenne seuraavien yhtiöiden kautta: Eesti Post, DPD, Itella Logistic, SmartPOST tai Cargobus. Jos jokin näistä ei teille sovi, olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä. Tavaroiden toimitus on mahdollista myös muiden kuljetusyhtiöiden kautta, jos teemme asiasta sopimuksen.

 

Palautukset

Jos ette ole täysin tyytyväinen vastaanottamaanne toimitukseen, voitte ottaa meihin yhteyttä joko tavaran vaihtamiseksi, tai palautusta varten, josta maksetaan hyvitys maksamastanne summasta, kunhan teette sen 14:n päivän sisällä toimituksen saatuanne. Pyydämme Teitä kertomaan syyn palautukseen.

 

Yksityisyydensuoja

 

SEGOHOMEFITNESS  on sitoutunut suojaamaan yksityisyytesi. Kaikki luottamuksellinen tieto on suojattu SSL-kryptauksella. Kaikki asiakasinformaatio jonka keräämme on suojattu luvatonta pääsyä vastaan, eikä sitä tulla koskaan myymään, kauppaamaan tai vuokraamaan kaupallisiin  tarkoituksiin muille.

 

Kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden takuu.

Takuu ei koske seuraavia tapauksia: mekaaninen vaurio;  tuotteen vääränlainen käyttö, vääränlainen huolto tai huolimaton liiallisen kuormituksen käyttö.

 

Jälleenmyyjät

 Jos keskeisin toiminta-alueenne on urheilu- ja fitnesstuotteiden jakelu ja olette kiinnostuneita saamaan valikoimaanne meidän tuotteemme, jotka ovat ehdottomasti parhainta tasoa, olkaa hyvä ja pyytäkää meiltä jälleenmyyjähinnat.