KOMBI -LAITE PUOLAPUIHIN


 

270.00 

Varastossa
+

Tuotekuvaus

Hyvä ratkaisu, jos teidän seinät ovat kipsiset. Puolapuut kiinnitetään kattoon ja lattiaan (katon ja lattian on tässä tilanteessa oltava tehty tukevista ja vahvoista materiaaleista). Rakenne voidaan ripustaa nojapuulla tai palkeilla sopivaan korkeuteen.

 Sopii sekä lapsille että aikuisille.

Kotikäyttöön tarkoitettu rekkitangosta, nojapuista ja prässistä koostuva yhdistelmälaite, jonka rakenne on valmistettu kokonaan hitsatusta neliömäisestä metalliprofiilista 30х30 mm ja joka on varustettu pehmustetuilla käsi- ja selkänojilla sekä neopreenisilla kädensijoilla. Tällä kuntoutusvälineellä voit kuntouttaa tehokkaasti rintakehä-, käsi-, selkä- ja vatsalihaksia. Rakenne on kasattava, käännettävä, metallikoukuille asennettava. Laitteella on kaksi asentoa: ”rekkitanko” ja ”nojapuut”. Tangon ja puiden halkaisijat 25 mm. Tangon pituus 110 cm, syvyys 50 cm, rinnakkaisotteen leveys 15 cm. Nojapuiden syvyys 75 cm, leveys 60 cm. 

Käyttäjän maksimipaino 130 kg.

Toimitusaika 3-7 päivää.

Reviews

Min 9-ariga son har onskat sig en pull up-stang ett tag. Jag ville inte borra hal i vaggarna eller satta en stang i en dorroppning. Tidigare har vi kopt en stege fran Sego och nu bestamde jag mig for att montera stangen pa den. Stangen ar hallbar och kommer fardigmonterad. Den ar latt att satta upp och ta ner. Jag har testat stangen sjalv och ar imponerad av designen, kvaliteten och sakerheten hos den. Min son ar också glad!!!