TILLBEHÖR för SIRSASANA (HUVUDSTÅENDE).


 

934 DKK

På lager
+

Beskrivning

Stöd ditt huvudstående och bygg upp din styrka och raka hållning med Sirsasana tillbehören. Salamba Sirsasana är en av Hatha Yogans ikoniska asanas, Ställningen sägs ge utövaren många fördelar och är känd som “Kungen av alla asanas”. I “Light on Yoga” (Thorsons 2001), BKS säger Iyengar att regelbunden utövning av ställingen ökar välbefinnandet i hjärnan, hormonsystmemet, cirkulationssystemet och blodflödet, samt lungorna och matsmältningssystemet. “Regelbunden och rätt utövning av Sirsasana utvecklar kroppen, disciplinerar sinnet och utvidgar andens horisonter. Man blir balanserad och får stärkt självkänsla vad gäller smärta och njutning, vinst och förlust, skam och berömmelse, samt nederlag och seger”. Huvudstödet är till fördel för: De som lär sig Sirsasana; De som har problem med rak hållning, stelhet i axlar, problem med eller svag nacke.

Ger optimal viktfördelning med 80% på kroppen mot 20 % på axlar och armar. Ditt huvud hänger ner fritt och rör inte golvet utan belastning på nacken.

Armstöden är avtagbara och kan användas som Yogablock. Tillverkade i god träkvalitet och de här produkterna kan lätt stuvas undan, för kompakt transport eller förvaring. Dimensioner: ? x ? x ? cm. Vikt ? kg. Klara för leverans inom 5-7 dagar   

Recensioner

No posts found