ACTIVE BOARD


 

35.00 

Varastossa
+

Tuotekuvaus

Active Board on suunniteltu auttamaan sinua seisomaan oikeassa asennossa. Laite ehkäisee vääränlaisen ryhdin seistessä ja edesauttaa pitämään terveellisen pystyasennon hellävaraisilla liikkeillä ja jalkojen luonnonmukaisella rullausliikkeellä. Samalla tavalla kuin puulattialla käveleminen, Active Boardilla seisomisella on positiivinen vaikutus koko tuki- ja liikuntaelimistöön.

Jalka-, polvi-, ja lonkkanivelet aktivoituvat ja laskimoiden palautuminen paranee. Lihakset ja nivelsiteet vahvistuvat samanaikaisesti. Positiivisten ortopedisten vaikutusten lisäksi Active Board aktivoi myös aineenvaihduntaa ja vähentää sydän- ja verisuonisaurauksien riskiä. Active Board sopii myös erilaisiin voimisteluharjoituksiin, rentoutukseen sekä selän, pohjelihaksien ja nilkkojen venyttämiseen ja suoristamiseen sekä tasapainottelu harjoitteluun.


• Mitat: 60 cm x 30 cm x10 cm
• Yksikön paino: 3.0 kg
• Paino kapasiteetti: 150 kg

Active Boardin käyttäminen on helppoa. Aseta vain lauta jalkojesi alle ja se on siinä. Lauta auttaa sinua pysymään tasapainossa ja se mukautuu kehosi painon mukaan. Yritä käyttää Active Boardia noin puoli tuntia joka työpäivä seisomalla siinä.


Huomaat kuinka kipu häviää, tulet parempaan kuntoon, samalla sinun syvät lihakset saavat harjoitusta huomaamatta ja koko kehosi kunto paranee, jo muutaman käyttö päivän jälkeen.

Valmis toimitettavaksi 5-7 arkipäivässä.

 

Reviews

No posts found